Liefde & Passie is een online programma dat je relatie transformeert

Liefde & Passie is een 6 weken durend online trainingsprogramma, dat jou stap-voor-stap laat zien, hoe jij de relatie kunt creëren, die jij verdient. Hierin leer je essentiële principes die je helpen om problemen in de relatie te overwinnen en weer geliefden, vrienden en soulmates van elkaar te worden.

 


 

VOOR WIE

 

Of je op het punt staat om uit elkaar te gaan en daarom aan de relatie wil bouwen, of als je al goede vrienden van elkaar bent, Liefde & Passie is ontworpen om met de volgende onderwerpen te werken

 

– Communicatie-issues;
– Relatie heeft posttraumatisch stress;
– Er is stress en pijn in de relatie;
– Er zijn ruzies of onenigheden die steeds terugkomen en niet worden opgelost;
– Jullie voelen dat jullie emotioneel uit elkaar drijven;
– Stress na overspel.

 

WAT KUN JE VERWACHTEN

 

Liefde & Passie helpt je om problemen en obstakels in je relatie te begrijpen en op te lossen. Wanneer je met uitdagingen uit het verleden aan het worstelen bent, uitdagingen kent in vertrouwen, in onderwerpen als seksualiteit, als je onenigheden hebt over ouderschap of geld, emoties hebt als jaloezie of boosheid, of als je de angst hebt dat de vonk weg is uit je relatie …., dan gaat ‘Liefde & Passie’ je helpen om deze uitdagingen op te lossen.

Je gaat leren hoe je in delicate problemen kunt sturen en oplossingen voor conflicten kunt vinden. Je gaat ontdekken wat voor beiden werkt en hoe je aan elkaar kunt  geven. Hoe je je liefde kunt geven, maar ook hoe je liefde kunt ontvangen. Hoe je problemen uit het verleden kunt oplossen en hoe je naar de emoties kunt gaan, die jou de relatie kunnen geven, die je nodig hebt – vandaag.

Wat kun je nog meer verwachten?

Na het volgen van de training kun je verwachten dat je helder kunt zien welke actie nodig is om de doelen te bereiken, die je wilt. Je zult leren over jezelf en over hoe je acties effectiever kunnen zijn in de sleutelrelaties van je leven.

De inzichten die vaak ontstaan zijn: hoe je een moeilijke relatie kunt helen, wat jou energie geeft en wat harmonie creëert in jouw omgang met mensen om wie je geeft.

 

HIERIN ZUL JE OA LEREN

 

• Het geheim van hoe je moeilijke gesprekken kunt sturen om meer intimiteit en passie mogelijk te maken.
• Hoe je het ‘stilte-syndroom’ dat veel relaties teistert, aan kunt pakken. En hoe met de juiste communicatie ‘te veel stilte’ verleden tijd kan worden.
• Hoe een van-hart-tot-hart-band ontstaat.
• Welke strategieën relaties transformeren.
• Hoe je veranderingen in je relatie kunt brengen, zelfs wanneer je zonder je partner aan het programma deelneemt.
• Hoe je met de ‘juiste’ communicatie je relatie kunt redden, maar ook helen.
• Hoe emotionele aantrekkingskracht ontstaat.
• Welke communicatietechnieken een koppel nader tot elkaar brengen.
• Hoe en waarom afstand ontstaat en hoe jullie terug naar elkaar kunnen groeien.
• Wat liefde en passie blijvend maakt.
• Hoe affectie, aandacht en vervulling terug kunnen komen.
• Hoe meer liefde, meer connectie en meer intimiteit in je relatie kan ontstaan.
• Hoe je de juiste antwoorden op je relatievragen kunt vinden.

 

 

 

THERAPIE VS DEZE TRAINING

 

Therapie of psychotherapie werkt meestal binnen een medisch kader, waarin met diagnoses en het identificeren van problemen gewerkt wordt, om vervolgens een behandeling voor te schrijven. In deze training zal de focus liggen op jou, je kern en je krachten en op hoe jij met eenvoudige stappen je doelen kunt bereiken en de relatie en ervaringen kunt hebben, die jij wilt.

Aan de basis van de training ligt de overtuiging dat de oplossingen die nodig zijn, op iedere moment voor ons beschikbaar zijn en komen vanuit ons vermogen om wijze beslissingen te nemen in het leven.

Deze training is niet bedoeld om psychotherapie te vervangen. In het programma gaat de aandacht uit naar hoe een cliënt gesteund kan worden in het stellen van doelen en het creëren van een vervuld leven.

 

Wat maakt Liefde & Passie anders?

In het hart van de Liefde & Passie – training ligt de overtuiging dat iedere persoon het in zich heeft om de negatieve patronen en overtuigingen die hem tegenhouden om het leven te hebben dat hij wil, te overwinnen.

Liefde & Passie biedt een individu een praktisch kader om de keuzes die hij/zij heeft, beter te kunnen zien. En vervolgens worden strategieën en een actieplan aangeboden om de gewenste verandering in de relatie te kunnen brengen.

 
 

 

WAT ER WORDT GEZEGD

 

“Wat mij het meest heeft geholpen, is de rijkdom van de informatie die gegeven wordt. Ik kan het niet alleen in mijn intieme relatie toepassen, maar ook in de relatie met mijn kinderen en zelfs vrienden of collega’s.’’
– Herbert

“Deze training is één van de beste keuzes die ik ooit heb gemaakt. Bedankt voor het delen van je ervaringen en kennis.”
– Jenny

“De communicatievoorbeelden hebben mij het meest gesteund. Alles wat je in deze training leert, kan je helpen om jezelf en de ander beter te begrijpen. Ik ben blij dat ik dit mocht leren. ”
– Anne

“Mijzelf terugvinden, mijn eigenwaarde en wat voor mij belangrijk is, waren de grootste voordelen. Door trouw te blijven aan wie ik ben, kan ik geven wat nodig is.’’
– Tina

“Ik vond de leerstof verassend. Wat ik aan anderen zou adviseren? Doe het, het zal je ogen openen.”
– Heleen

“Wat voor mij het meest waardevol van de training was, zijn de veranderingen die in mijn leven plaatsvonden.”
– Bert

 

 

OVER HET GELD

 

Helaas worden vanaf 2013 alleen BIG-geregistreerde eerstelijns psychologen vergoed.

En sinds 2013 moet je het eigen risico van € 350,- betaald hebben om voor vergoeding in aanmerking te komen. Behalve dit bedrag wordt een eigen bijdrage van 20 euro per gesprek gerekend. Vijf gesprekken is het maximum aantal gesprekken dat wordt vergoed.

Wanneer je een gezond persoon bent en normaal gesproken geen zorgkosten maakt, dan kom je dus uit op 450 euro voor vijf gesprekken en betaal je de rest van de gesprekken uit eigen portemonnee.

Stel dat je 10 gesprekken nodig hebt (een realistisch gemiddelde) dan betaal je dus € 450,- plus 5x losse gesprekken van gemiddeld 85 euro = € 875,- (er zijn ook psychologen die tot € 200,- per uur rekenen)!

Dat is alleen voor de therapie zelf.

Daar komen de vrije uren bij, die je van je werk moet opnemen. De oppas die je moet regelen. De reiskosten.

Alles bij elkaar kan het je minstens € 1200,- kosten, wanneer je serieus met een therapeut aan het werk gaat.

En stel je voor dat je partner pas open gaat staan voor therapie, wanneer jij al een traject doorlopen hebt. Dit betekent dat je meer dan het gemiddelde van 10 gesprekken nodig hebt.

Dit allemaal gezegd hebbend…

DE PRIJS VOOR DEZE ONLINE ZELFSTUDIE IS 347, –

Bovendien kun je alle informatie voor de rest van je leven blijven gebruiken. En vervolgens kun je samen met je partner aan de training meedoen. Net zoveel keer als jullie het nodig hebben.

 


 

DEZE TRAINING IS ONTWORPEN OM JE RELATIE &
LEVEN TEN GOEDE TE VERANDEREN

Daarom nodig ik je uit om het programma 3 dagen lang te volgen. Mocht je binnen deze tijd besluiten om te stoppen, dan zul je 100% van het trainingsgeld terugkrijgen.

Belangrijk: wanneer je binnen 3 dagen, nadat de eerste les is begonnen, besluit om te stoppen met de training, dan vraag ik je om je huiswerk voor de gevolgde en beschikbare lessen in te leveren, voordat ik je je geld teruggeef. Waarom? Omdat de materie die hier zal worden gegeven resultaat geeft. En ik ben ervan overtuigd, dat je werkelijk veranderingen zult kunnen zien, als je je huiswerk doet.