over

over-bw

 

Sommigen van jullie zijn hier, omdat ze nieuwsgierig zijn naar wat je nog meer kunt doen om meer spel, connectie en verbondenheid in de relatie te brengen.

En sommigen van jullie zijn hier, omdat ze tot wanhoop gedreven zijn en zich afvragen waarom het gevoel bij één van hen (of allebei) is weggegaan. En hoe het mogelijk is dat een relatie die ooit vol met sensualiteit, diepte, liefde en plezier was, nu een plek is geworden die meer vragen dan antwoorden geeft. Een plek waar je misschien zelfs dagelijks stress, onrust en onzekerheden ervaart.

Waar je diepte in connectie, emotionele intimiteit of aantrekkingskracht mist, terwijl je wel hoopt dat die momenten zullen ontstaan, maar niet weet hoe je ze bewust kunt creëren.

En anderen zijn hier, omdat ze wel hele goede vrienden van hun partner zijn, maar de vonk en de passie missen. Het deel tussen hen dat in intimiteit of seksualiteit ooit zo bruisend was en energie gaf, lijkt nu meer op een woestijn.

En weer anderen vragen zich af of de delen van de relatie die al langer onbereikbaar voelen, ooit nog weer tot leven kunnen komen.

De waarheid is dat de kwaliteit van onze relatie sterk afhankelijk is van onze vaardigheden. En het goede nieuws is dat je pakket vaardigheden iets is, waar jij volledige controle over kunt hebben. En je kunt ze versterken, flexibeler maken en eindeloos perfectioneren.

Teruggaan en alles opnieuw doen, is onmogelijk. Maar je kunt een nieuw begin maken – per direct. Zelfs wanneer maar één van de twee de eerste stap zet.
 


 

Meer tools nodig?

 
Download deze gratis audio workshop & leer hoe mijn cliënten hun relatie wisten te transformeren door het gebruik van één eenvoudige sleutelstrategie.

 

 
 
 

 Ben je een koppel in crisis?

Vind je het lastig om oplossingen te vinden?
Heb je zo snel mogelijk steun en resultaten nodig?

 
Wil je groeien, iets veranderen, elkaar beter begrijpen of je relatie helen (redden)? Als coach laat ik aan individuen en koppels zien welke acties de connectie dieper maken, of de kloof juist vergroten. Email naar info@annaklijn.nl of boek je eerste introductie gesprek hier.