RELATIETHERAPIE & RELATIECOACHING

ANNA KLIJN CONSULTANCY

Woudrichem NB
06-44494507 ma.-vr. van 9:00 tot 20:00

 

 

RELATIETHERAPIE

 
Bent u gefrustreerd omdat het niet uitmaakt hoe hard u uw best doet, de openheid, die u en uw partner in de eerste instantie tot elkaar heeft aangetrokken, lijkt verschrikkelijk moeilijk om terug te krijgen?

Voelt u zich ongehoord en overbelast in de relatie? Of heeft u het gevoel dat zelfs wanneer het leven stilletjes doorgaat, tegelijkertijd, bouwen ontevredenheden zich langzaam diep vanbinnen op?

Of heeft u het gevoel dat uw partner continu ontevreden met u lijkt te zijn? Wat u soms in verbijstering brengt, of het gevoel van ondergewaardeerd geeft, of u voelt zich soms zelfs erdoor bedrogen.

En zou het niet fijn zijn als iemand u met een stap-voor-stap proces kan helpen om de connectie met uw partner weer mogelijk te maken? Zodat u ontspanning, liefde, verbondenheid & soulmates gevoel terug in uw relatie kunt brengen?

KRIJG ANTWOORDEN OP DE VRAGEN DIE BELANGRIJK ZIJN

Blijven sommige vragen in uw relatie onbeantwoord? Een ontdekkings sessie kan u daarbij helpen. Tijdens dit gesprek krijgt u antwoord op de vragen die u in de relatie belangrijk vindt. We bespreken uw doelen en kijken hoe u deze kunt bereiken. Na afloop van dit kosteloze gesprek hebt u inzicht en overzicht. Om een afspraak in te plannen bel 06-44494507, of stuur een bericht via het aanmeldformulier.
 


 

CONTACT

  • Type hier je e-mailadres zodat we jou kunnen bereiken
  • Type hier je bericht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 
 
 


 
ALS UW RELATIE ZORGEN GEEFT…
 
Regelmatig overtuigen we onszelf ervan dat we te veel willen, of dat we onrealistische verwachtingen hebben. Maar ik denk dat ons verlangen gelijk heeft. De connectie en de diepte, waar we op hopen, zijn mogelijk. En ik wil dat u het vertrouwen in uzelf heeft en ervoor gaat. En niet gaat settelen voor compromissen, een gemiddeld huwelijk, of een bijna óke relatie accepteert.

Anna Klijn, Relatietherapeut

 


 

CONTACT

Woudrichem NB
06-44494507 ma.-vr. van 9:00 tot 20:00