RELATIETHERAPIE: ONTDEKKINGS SESSIE

06-44494507 ma.-vr. van 9:00 tot 20:00

U wilt met mij kennismaken en onderzoeken of mijn dienstverlening u kan helpen. Kennismaking vindt plaats in mijn praktijk in Woudrichem. Tijdens dit gesprek krijgt u antwoord op de vragen die u in de relatie belangrijk vindt. We bespreken uw doelen en kijken hoe u deze kunt bereiken. Na afloop van dit kosteloze gesprek hebt u inzicht en overzicht.

KOSTEN RELATIETHERAPIE & COACHING

Ik onderhoud langdurige relaties met cliënten. Dergelijke vertrouwensbanden ontstaan onder andere dankzij de vorm van samenwerking. U bepaalt zelf op welke basis u wilt werken: op uurbasis of op basis van een vooraf overeengekomen fee. In alle gevallen wordt een inschatting gemaakt van het aantal uren dat nodig zal zijn voor een effectieve aanpak met een duurzaam resultaat. Mocht het traject korter duren dan voorzien, dan ontvangt u een creditnota.

Heeft u vragen over de werkwijze of wilt u contact met mij opnemen, dan maak ik graag een afspraak voor een vrijblijvende en uiteraard kosteloze kennismaking.

VOOR WIE

– Jullie houden van elkaar, maar ‘het gevoel’ en de passie zijn weg;
– Jullie voelen je meer als huisgenoten of co-ouders dan als geliefden;
– Er is een schending van vertrouwen;
– Problemen met seksuele aantrekkingskracht;
– Twijfels bij één van de twee of beiden.

 

Woudrichem NB
06-44494507 ma.-vr. van 9:00 tot 20:00
Het is ook mogelijk om schriftelijk een intakegesprek aan te vragen.
Intake schriftelijk inplannen – Klik hier 

 
 

Intakeformulier
Annulerings en Vertrouwelijkheidformulier

 
 


 

5 VRAGEN DIE KOPPELS MIJ OVER RELATIETHERAPIE STELLEN

 

#1 Hoelang duurt de therapie?

De intentie van de therapie is om binnen een korte periode skills en tools aan jullie over te dragen. Zodat jullie als koppel zelfstandig voorspoed kunnen hebben en mijn aanwezigheid in jullie leven overbodig wordt. Maar therapie is niet een vast stramien, het wordt ook op maat gemaakt.

#2 Hoe vaak vinden de sessies plaats?

Afhankelijk van wat er in de relatie gaande is, wordt er een sessie gepland. Bij crisis spreek ik een koppel het liefst iedere week. Wanneer vragen minder dringend zijn, is één keer in twee weken een prettige interval om te reflecteren op de geleerde materie.

#3 Hoe gaat online therapie in haar werk?

Mijn cliënten vinden het geweldig om online te werken. Op die manier hebt u een mogelijkheid om comfortabel in uw eigen omgeving te ontspannen. Online therapie bevrijdt u van stress, oppas, files en bespaart u tijd.

#4 Wat voor type therapeut ben jij?

Ik laat cliënten zien hoe zij via hun eigen ervaringen en acties het gewenste resultaat kunnen bereiken. In gesprek met mij zijn, is daar een onderdeel van, maar het uiteindelijke doel is dat jullie meer met elkaar in gesprek zijn dan met mij. De reden waarom u naar me toe komt, is om veranderingen in jullie patronen te brengen. Ik ben direct, en vertel wat ik zie. Maar liefde, respect en empathie staan in mijn benadering altijd op de eerste plaats.

#5 Ga je ons vertellen om te scheiden/uit elkaar te gaan?

Nee. Maar de gedachte kan wel in me opkomen. Mijn rol is om trouw te zijn en bij te dragen aan jullie welzijn, en de gezondheid van jullie kinderen, indien jullie ze hebben. Wanneer jullie doel is om de relatie naar het betere plek te transformeren, zal ik jullie helpen om dit te bereiken. Wanneer jullie doel is om als vrienden uit elkaar te gaan, zal ik jullie daarmee helpen.
 
 

Intake inplannen – Klik hier 

 
 


 

REFERENTIES

 

‘‘Ik heb geen flauw idee wat Anna met mijn man, Peter heeft besproken tijdens de intensive, maar sinds die dag hij is warmer, liefdevoller en meer attent dan ik hem in jaren gezien heb. Ik voel me verbaasd, aangemoedigd en gelukkig. Bedankt nog een keer!”
~ Zuraya

‘‘Anna, dankjewel! Mijn man is meer ontspannen en meer zichzelf in de laatste paar weken. Net als vroeger is vreugde, plezier, delen en samen naar de toekomst kijken weer een onderdeel van onze dag. De veranderingen helpen mij om meer kracht te hebben, wanneer ik zie dat hij mijn hulp nodig heeft met de problemen die hij op dit moment ondervindt.’’
~ Ivona

‘‘Als ik toen wist wat ik nu weet, had dit mij veel geld, tijd, energie, pijn, verwarring en verlies bespaard. Ik weet zeker dat jij hetzelfde gaat denken na een intensive met Anna.’’
~ Esther

“Anna is een genie, echt waar! Ik vind het geweldig hoe zij de situatie in een nieuw kader plaatst. Als een alleenstaande vader kan ik nu beter genieten van de tijd met mijn dochter. Iedere keer als ik Anna sprak, kon ik nieuwe patronen in mijzelf ontdekken, maar ook nieuwe leren en toepassen. Ik voel me bevoorrecht om Anna als mijn leraar en coach te hebben. Bedankt!”
~ Leo

“Hi Anna! jij bent mijn held en een supercoach! Ontzettend bedankt voor de vaardigheden die je me leert en voor hoe jij me coacht. Je bent mijn grote steun en ik kan je niet genoeg bedanken. Een kleine update. Twee dagen na ons gesprek heb ik met liefde, respect en een open hart tegen hem gezegd dat hij geen toestemming meer van me heeft om mij te behandelen zoals hij doet. Ik voel me sterk en ik voel dat hij dat voelt. Bedankt voor je hulp, Anna.”
~ Genevieva

 


 

CONTACT

Woudrichem NB
06-44494507 ma.-vr. van 9:00 tot 20:00