INDIVIDUELE & KOPPEL THERAPIE

ANNA KLIJN CONSULTANCY ● WOUDRICHEM NB
06-44494507 ma.-vr. van 9:00 tot 20:00

Bent je gefrustreerd omdat het niet uitmaakt hoe hard je je best doet, de openheid, die jou en je partner in de eerste instantie tot elkaar heeft aangetrokken, lijkt verschrikkelijk moeilijk om terug te krijgen?

Voel je je ongehoord en overbelast in de relatie? Of heb je het gevoel dat zelfs wanneer het leven stilletjes doorgaat, tegelijkertijd, bouwen ontevredenheden zich langzaam diep vanbinnen op?

Of heb je het gevoel dat je partner continu ontevreden met jou lijkt te zijn? Wat je soms in verbijstering brengt, of het gevoel van ondergewaardeerd geeft, of je voelt zich soms zelfs erdoor bedrogen?

MOGELIJKE GESPREKSONDERWERPEN TIJDENS RELATIETHERAPIE:

– Er hangt een scheiding in de lucht. Je wilt alles ondernomen hebben voordat je tot deze beslissing overgaat.
– Er zijn nieuwe liefdes in het spel. Je hebt moeite dit bespreekbaar te maken of om een keuze te maken.
Bij de twee bovengenoemde situaties lees deze speciale programma
– Je vertrouwen is geschaad en je weet niet hoe je weer voor elkaar open kunt staan.
– Je hebt het gevoel niet geheel jezelf te kunnen zijn in het bijzijn van de ander.
– Je partner neemt steeds meer afstand en je weet niet hoe de verbondeneheid terug te brengen.
– Je voelt nog maar weinig (emotionele/fysieke) connectie met je partner.
– Er is geen actieve seksualiteit meer binnen je relatie. Je wil hier verandering in brengen.
– Jullie interesses zijn zo verschillend dat je nog maar weinig gemeenschappelijkheid voelt.
– Je intieme verlangens zijn niet bespreekbaar binnen de relatie.

OVERWEEG JE RELATIETHERAPIE & ZOEK JE EEN THERAPEUT DIE BIJ JE PAST?

Sommigen van jullie zijn hier, omdat ze nieuwsgierig zijn naar wat ze nog meer kunnen doen om meer spel, connectie en verbondenheid in de relatie te brengen.

En sommigen van jullie zijn hier, omdat ze tot wanhoop gedreven zijn en zich afvragen waarom het gevoel bij één van hen (of allebei) is weggegaan. En hoe het mogelijk is dat een relatie die ooit vol met sensualiteit, diepte, liefde en plezier was, nu een plek is geworden die meer vragen dan antwoorden geeft. Een plek waar je misschien zelfs dagelijks stress, onrust en onzekerheden ervaart vanwegen het geschade vertrouwen.

Waar je diepte in connectie en emotionele intimiteit mist, terwijl je wel hoopt dat die momenten zullen ontstaan, maar niet weet hoe je ze bewust kunt creëren.

En anderen zijn hier, omdat ze wel hele goede vrienden van hun partner zijn, maar de vonk en de passie missen. Het deel tussen hen dat in intimiteit of seksualiteit ooit zo bruisend was en energie gaf, lijkt nu meer op een droge woestijn.

En weer anderen vragen zich af of de delen van de relatie die al langer onbereikbaar voelen, ooit nog weer tot leven kunnen komen.

Zou het niet fijn zijn als iemand je met een stap-voor-stap proces kan helpen om de connectie met je partner weer mogelijk te maken? Zodat je ontspanning, liefde, verbondenheid & soulmates gevoel terug in je relatie kunt brengen?

In gesprekken met koppels focus ik me liever op de kracht van een persoon dan op de zwakke eigenschappen. Ik focus me op veerkracht en niet op pijn. De relatie van nu staat onder veel meer druk dan we soms denken. Zo veel druk in feite dat koppels soms veronderstellen dat het tijd is om uit elkaar te gaan, terwijl het juist tijd is om aan het werk te gaan.

BETREED RELATIETHERAPIE

Anna heeft jarenlange ervaring in relatietherapie in bovengenoemde situaties. Haar theoretisch kader voor relatietherapie is geïnspireerd door Milton Erickson, Emotionally Focused Therapy (EFT), Imagotherapie, Systeemtherapie en Strategische Interventie.

 


 

CONTACT

ANNA KLIJN CONSULTANCY ● WOUDRICHEM NB
06-44494507 ma.-vr. van 9:00 tot 20:00

  • Type hier je e-mailadres zodat we jou kunnen bereiken
  • Type hier je bericht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.