RELATIETHERAPIE

ANNA KLIJN CONSULTANCY ● WOUDRICHEM NB
06-44494507 ma.-vr. van 9:00 tot 20:00


 
Sommigen van jullie zijn hier, omdat ze nieuwsgierig zijn naar wat ze nog meer kunnen doen om meer spel, connectie en verbondenheid in de relatie te brengen.

En sommigen van jullie zijn hier, omdat ze tot wanhoop gedreven zijn en zich afvragen waarom het gevoel bij één van hen (of allebei) is weggegaan. En hoe het mogelijk is dat een relatie die ooit vol met sensualiteit, diepte, liefde en plezier was, nu een plek is geworden die meer vragen dan antwoorden geeft. Een plek waar u misschien zelfs dagelijks stress, onrust en onzekerheden ervaart.

Waar u diepte in connectie, emotionele intimiteit of aantrekkingskracht mist, terwijl u wel hoopt dat die momenten zullen ontstaan, maar niet weet hoe u ze bewust kunt creëren.

En anderen zijn hier, omdat ze wel hele goede vrienden van hun partner zijn, maar de vonk en de passie missen. Het deel tussen hen dat in intimiteit of seksualiteit ooit zo bruisend was en energie gaf, lijkt nu meer op een droge woestijn.

En weer anderen vragen zich af of de delen van de relatie die al langer onbereikbaar voelen, ooit nog weer tot leven kunnen komen.

Zou het niet fijn zijn als iemand u met een stap-voor-stap proces helpt om de liefde, connectie, intimiteit en verbondenehid die voor uw belangrijk zijn terug in uw relatie te brengen?

HEFTIGE RELATIECRISIS, GESCHADE VERTROUWEN OF VOELT U NIET ZOVEEL MEER VOOR ELKAAR?

Overweegt u in relatietherapie te gaan en zoekt u een relatietherapeut die bij u past?

In gesprekken met koppels focus ik me liever op de kracht van een persoon dan op de zwakke eigenschappen. Ik focus me op veerkracht en niet op pijn. De relatie van nu staat onder veel meer druk dan we soms denken. Zo veel druk in feite dat koppels soms veronderstellen dat het tijd is om uit elkaar te gaan, terwijl het juist tijd is om aan het werk te gaan.

Ik voer relatietherapie uit in mijn praktijk aan huis in Woudrichem N-B. Maar als u het prettiger vindt, kom ik bij u thuis. Werken buiten kantooruren en huisbezoek in heel Nederland is bespreekbaar.

KRIJG ANTWOORDEN OP DE VRAGEN DIE BELANGRIJK ZIJN

Blijven sommige vragen in uw relatie onbeantwoord? Een ontdekkings sessie kan u daarbij helpen. Tijdens dit gesprek krijgt u antwoord op de vragen die u in de relatie belangrijk vindt. We bespreken uw doelen en kijken hoe u deze kunt bereiken. Na afloop van dit kosteloze gesprek hebt u inzicht en overzicht. Om een afspraak in te plannen bel 06-44494507, of stuur een bericht via het aanmeldformulier.
 

MOGELIJKE GESPREKSONDERWERPEN TIJDENS RELATIETHERAPIE:

– Er hangt een scheiding in de lucht. U wilt alles ondernomen hebben voordat u tot deze beslissing overgaat.
– Uw vertrouwen is geschaad en u weet niet hoe u weer voor elkaar open kunt staan.
– Er zijn nieuwe liefdes in het spel. U heeft moeite dit bespreekbaar te maken of om een keuze te maken.
– U heeft het gevoel niet geheel uzelf te kunnen zijn in het bijzijn van de ander.
– U voelt nog maar weinig emotionele verbondenheid met uw partner.
– Er is geen actieve seksualiteit meer binnen uw relatie. U wilt hier verandering in brengen.
– Uw interesses zijn zo verschillend dat u nog maar weinig gemeenschappelijkheid voelt.
– Uw intieme verlangens zijn niet bespreekbaar binnen de relatie.

Anna heeft jarenlange ervaring in relatietherapie in bovengenoemde situaties. Haar theoretisch kader voor relatietherapie is geïnspireerd door Milton Erickson, Emotionally Focused Therapy (EFT), Imagotherapie, Systeemtherapie en Strategische Interventie.

 
 

Woudrichem NB
06-44494507 ma.-vr. van 9:00 tot 20:00
Het is ook mogelijk om schriftelijk een intakegesprek aan te vragen.
Intake schriftelijk inplannen – Klik hier