VOORKOM EEN SCHEIDING

RED JE RELATIE
Telefoon, Skype, FaceTime & Live Sessies

ANNA KLIJN CONSULTANCY ● WOUDRICHEM NB
06-44494507 ma.-vr. van 9:00 tot 20:00

– Ik hou van je, maar ben niet meer verliefd.
– Ik voel me niet meer tot je aangetrokken.
– We zijn om de verkeerde reden een relatie begonnen.
– Mijn affaire is niet de reden waarom onze relatie niet werkt.
– Ik weet niet of we ooit genoeg van elkaar hebben gehouden.

Klinkt bekend?
Het is nooit te laat om je relatie te redden. Zelfs wanneer je partner heeft aangegeven dat het over is, is er nog hoop. Er is veel wat jij kunt doen om verandering te brengen in de situatie. Hier zijn een aantal suggesties.

Stop, neem een pauze en adem in…
 
Een dreigende scheiding of een break-up is een van de meest moeilijke en stressvolle momenten in het leven van een mens. Ik help jou met het opstellen van een plan om je relatie te redden en zorg ervoor dat je je direct beter voelt.

Voorkom Een Scheiding Coaching is iets voor jou indien:
 
– Er zijn turbulente momenten in je relatie en je verlangt om dichter bij elkaar te komen.
– Jullie op de rand van een scheiding of een break-up staan, of wanneer scheidingsprocedure zelfs al gestart is.
– Jij en je partner emotioneel uit elkaar zijn gegroeid.
– Jullie wonen nu apart en hebben niet veel contact met elkaar.
– Het vertrouwen in de relatie is beschaamd door overspel of een emotionele affaire.
– Jullie maken veel ruzie over seks, geld, kinderen, taakverdeling, religie etc.

Stap 1: Stop met je partner te willen overhalen om aan de relatie te werken
 
Dit is een natuurlijke reactie: je wilt je man of vrouw overhalen om te stoppen met pessimistisch denken en je wil dat hij/zij zich toewijdt aan het proces van herstel. Maar je bent hoogstwaarschijnelijk met deze relatiedynamieken goed bekend: hoe meer één persoon ‘overhaalt’, hoe meer de ander ‘een stap achterover zet’. Hoe meer we onze partner proberen te overtuigen dat de relatie het waard is om voor te vechten, hoe groter de kans is dat onze man of vrouw juist een stap achteruit zet. Daarom, het eerste wat je kan helpen, is stoppen met overtuigen, smeken, preken geven, bloemen sturen, liefdesverklaringen in brieven schrijven, stalken via sociaal media, etc. Door deze acties uit te voeren, duw je je partner juist weg!

Stap 2: Eén persoon kan alles veranderen
 
Wij willen allemaal een gelijkwaardige relatie. Een relatie waar beide partners evenveel in investeren. Daarom zijn we ervan overtuigd dat veranderingen alleen komen wanneer beide partners zich aan het proces toewijden en samen tegelijkertijd aan de relatie werken. Dat kan door samen een onderwerp uit te pluizen, door samen boeken te lezen, of samen in therapie te gaan.

Er zit een deel van waarheid hierin. Wanneer een persoon in een relatie altijd beleefd is en de ander is dat niet, zal de relatie op de lange termijn niet werken. Maar we vergeten hoeveel invloed we met kleine patronen dagelijks op elkaar hebben. Met één woord kunnen we een persoon geïrriteerd, boos of gekwetst maken. Maar ook kunnen we met maar één woord iemand opvrolijken, hoop geven of laten ontspannen. Ja, het is mogelijk om alleen aan de relatie te werken (tijdelijk!), jij kunt de dynamieken tussen jou en je partner volledig veranderen. En dat is wat je op dit moment te doen staat: leer welke patronen in jou productief voor de relatie zijn.

Stap 3: Je kan stappen ondernemen die de kans op verzoening vergroten
 
Acties die ons bij de gewenste doelen en resultaten brengen, zijn niet noodzakelijk lastig. Maar je moet weten welke bewegingen effectief zijn en welke niet. Tijdens het werken met cliënten maak ik altijd een plan zodat een persoon exact weet wat hij kan doen of zeggen om een situatie te stabiliseren. Het is niet nodig om je partner te vragen om samen met jou naar een therapeut te gaan. Door je eigen patronen te veranderen, leer je hoe je je relatie kan herstellen en hoe je je relatie weer in gezondheid kan brengen. En dit kan allemaal zonder participatie van je man of vrouw.

Stap 4: Verlies geen kostbare tijd en bel 06-44494507 om een afspraak in te plannen
 
Iedere dag vol pijn, verdriet, zorgen en frustratie die voorbij gaat is een dag die verloren is gegaan. Daarom wil ik je uitnodigen om op een productieve manier voor je relatie te vechten, je kan vandaag al beginnen!

Is je partner sterk een scheiding aan het overwegen, maar jij wil je relatie redden?
Onderzoek Coaching kan een oplossing voor je zijn lees hier verder
 


 

CONTACT

ANNA KLIJN CONSULTANCY ● WOUDRICHEM NB
06-44494507 ma.-vr. van 9:00 tot 20:00

  • Type hier je e-mailadres zodat we jou kunnen bereiken
  • Type hier je bericht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.