Praktijk voor relatietherapie
Anna Asmus Klijn · 06 - 444 94 507

BOEK EEN SESSIE

 

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Bel op 06 - 444 94 507. Ben ik even niet bereikbaar, spreek dan de voicemail in of stuur je vraag naar [email protected] of stuur een mail via het beveiligde contactformulier hieronder.

Om erachter te komen of een consult behulpzaam zal zijn, is het prettig als je jouw visie over je situatie in het boodschapgedeelte van het contactformulier aangeeft.

* Notitie, consulten worden uitsluitend op afspraak gegeven. Indien je nog niet met mij werkt – geef ik geen consulten via de mail.

Voor prijzen zie prijslijst.

CONTACT

Praktijk voor relatietherapie
Anna Аsmus Klijn


Om een vraag te stellen, een afspraak in te plannen of om gebruik te maken van een gratis oriënterend telefonisch gesprek van 20 minuten, kun je bellen naar 06 - 444 94 507.

Wil je liever het formulier invullen? Graag verneem ik van je welke van de volgende opties je voorkeur heeft: het plannen van een sessie, of het aanvragen van een gratis oriënterend telefonisch gesprek. Bij voorbaat dank.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.