Praktijk voor relatietherapie | Anna A. Klijn · Woudrichem NB · 06 - 444 94 507

BOEK EEN SESSIE

Praktijk voor relatietherapie | Anna A. Klijn · Woudrichem NB · 06-44494507

 

Anna A. Klijn biedt relatietherapie, coaching en consulten aan individuen en koppels. Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Bel op 06-44494507 of stuur een mail via het beveiligde contactformulier hieronder.

Om erachter te komen of een consult behulpzaam zal zijn, is het prettig als je jouw visie over je situatie in het boodschapgedeelte van het contactformulier aangeeft.

* Notitie, consulten worden uitsluitend op afspraak gegeven. Indien je nog niet met mij werkt – geef ik geen consulten via de mail.

 

LOCATIE
Praktijk in Woudrichem N-B.
Om een afspraak in te plannen bel je 06-44494507; ben ik even niet bereikbaar, spreek dan de voicemail in. Of stuur je vraag naar [email protected]

Voor prijzen zie prijslijst.


BETALINGEN & ANNULERINGSBELEID


Zowel de live als de online sessies worden vooraf betaald middels een betaalverzoek. Alleen na betaling zijn de afspraken bevestigd.

Mocht je de afspraak willen annuleren: Wanneer een afspraak niet wordt geannuleerd, maar ook niet wordt nagekomen, kan dit tijdstip niet voor een andere cliënt worden gebruikt en zal je geen vergoeding ontvangen voor de sessie. De sessie wordt volledig in rekening gebracht, wanneer een afspraak is gemist of wanneer de annulering plaatsvindt binnen een tijdsbestek korter dan 2 werkdagen = 48 uur; ziektes en noodgevallen vallen daarbuiten. De sessie wordt nog steeds in rekening gebracht wanneer een cliënt niet komt opdagen of een afspraak te laat annuleert. Annuleringen die in het weekend plaats vinden zullen vanaf maandag worden gerekend. Bedankt voor je aandacht voor deze belangrijke kwestie.   

 
- Relatietherapie: Een sessie duurt anderhalf uur. 
- Relatie-Evaluatie Begeleiding: de eerste sessie duurt drie uur. Vervolgafspraken 2 uur. (Iedere partner plant eerst een telefonische intake-sessie van 20 minuten. Een intake-sessie is 40,- euro p.p). 
- De laatste Relatie-Evaluatie Begeleiding sessie op een dag begint om 19:00 uur.

* In Relatie-Evaluatie Begeleiding krijgen beide partners veel individuele tijd. Daarom zijn de sessies ook online (via Zoom) mogelijk.

Afspraken live en online:

Ten aanzien van de situatie rond het Corona-virus Covid-19:

De praktijk is open en bereikbaar.

Ik volg de actuele aanwijzingen van het RIVM aangaande hygiënemaatregelen, gedragsregels en afzeggen van afspraken.

Mocht u niet kunnen komen omdat u gezondheidsklachten heeft en u zich houdt aan de aanwijzingen van het RIVM, dan bestaat de mogelijkheid tot het voeren van een telefonisch consult of een consult via (beveiligd) beeldbellen.  

Mocht u desondanks de afspraak willen afzeggen (vanwege gezondheidsklachten en u houdend aan de actuele aanwijzingen van het RIVM), dan vraag ik u dat zo tijdig mogelijk te doen (zodat ik de ontstane ruimte zo goed mogelijk kan benutten voor andere cliënten). Bedankt alvast.

CONTACT


Praktijk voor relatietherapie | Anna А. Klijn · Woudrichem NB · 06-44494507

Praktijk voor relatietherapie | Anna А. Klijn · Woudrichem NB · 06-44494507 · [email protected]

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.