Overweegt je partner een scheiding? Maar wil jij de relatie herstellen?


Het maakt niet uit of je al een tijdje weet dat je partner aan de relatie twijfelt en overweegt uit elkaar te gaan, of dat je het pas net te horen hebt gekregen. Er is één belangrijke stap die je kunt zetten om je relatie een kans van slagen te geven.

Download deze gratis podcast en leer een eenvoudige eerste stap die je relatie in deze moeilijke tijden de beste kansen kan geven.

Vul je naam en e-mailadres hieronder in en krijg direct toegang tot deze online workshop!

Hallo! 

Ik ben Anna Аsmus Klijn. Als relatietherapeute steun ik jou tijdens de lastige momenten in je relatie. In mijn werk neem ik niet alleen mijn eigen kennis mee, mааr maak ik оок gebruik van recente wetenschappelijke onderzoeken en de kennis van vooruitstrevende psychologen over de hele wereld. Zo bied ik jou solide en betrouwbare wijsheid en assistentie in deze moeilijke tijd. Want samen hebben we maar één doel: jouw relatie terug op de rails te krijgen en de crisis te overwinnen.

Deze training is ontwikkeld dankzij nieuwe wetenschappelijke data. De data beschrijft waar iedere persoon in een relatie behoefte aan heeft wanneer het woord ‘scheiding’ is gevallen. Door het volgen van deze training krijg jij de tools in handen om je relatie een kans te geven!  

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.