Praktijk voor relatietherapie | Anna A. Klijn · Woudrichem NB · 06 - 444 94 507

Relatietherapie

Hoe weet ik of mijn relatietherapeut kwaliteit biedt? Deze gids zal je helpen om de juiste hulp te krijgen.

Download

Sommigen van jullie zijn hier, omdat ze nieuwsgierig zijn naar wat ze via relatietherapie kunnen doen om meer spel, connectie en verbondenheid in de relatie te brengen. 

En sommigen van jullie zijn hier, omdat ze tot wanhoop gedreven zijn en zich afvragen waarom het gevoel bij één van hen (of allebei) is weggegaan. En omdat ze zich afvragen hoe het mogelijk is dat een relatie die ooit vol met sensualiteit, diepte, liefde en plezier was, nu een plek is geworden, die meer vragen dan antwoorden geeft. Een plek waar je misschien zelfs dagelijks stress, onrust en onzekerheden ervaart vanwege het geschade vertrouwen.   

Voel je je ongehoord en overbelast in de relatie? Of heb je het gevoel dat, zelfs wanneer het leven stilletjes doorgaat, zich tegelijkertijd langzaam en diep van binnen ontevredenheden opstapelen? 

Of heb je het gevoel dat je partner continu ontevreden met jou lijkt te zijn; wat je soms tot  verbijstering brengt? Of geeft hij je het gevoel van ondergewaardeerd zijn? Of voel je je soms zelfs bedrogen? 

Zou het niet fijn zijn, als iemand je met een stap-voor-stap proces kan helpen om de connectie met je partner weer mogelijk te maken? Zodat je ontspanning, liefde, verbondenheid & het soulmates-gevoel terug in je relatie kunt brengen? 

Als je graag meer wilt weten over relatietherapie of als je een afspraak wilt inplannen, bel mij gerust op 06-44494507 of stuur een bericht via het contactformulier hieronder.

Hartelijke groet,
- Anna

 

Voor wie is relatietherapie geschikt?

Relatietherapie kan goed worden ingezet, wanneer je jezelf herkent in één van de volgende punten:

- De liefde of het gevoel is weg.
- Door het drukke leven ben je gaandeweg uit elkaar gegroeid.
- Je ervaart steeds meer onderlinge afstand en het lukt je niet om die te overbruggen.
- Er zijn steeds terugkerende ruzies of juist kille periodes met heel weinig contact.
- Je voelt je niet langer gehoord, gezien of begrepen door de ander.
- Je relatie is meer die van huisgenoten dan van partners.
- Het seksueel contact is verdwenen of geeft je onvrede.
- Het onderling vertrouwen is ernstig beschadigd, bijvoorbeeld door een affaire.
- Jullie hebben al van alles geprobeerd.

 

 

Eerste gesprek

Tijdens het eerste gesprek, waarin jullie de situatie uitgebreid kunnen voorleggen, krijgen jullie een plan van aanpak dat jullie kan helpen het probleem op te lossen. 

Als we na dit eerste gesprek samen het gevoel hebben dat we met elkaar kunnen werken, dan stel ik met jullie de vervolgstappen op.

Je kunt mij natuurlijk altijd bereiken, als je graag meer wilt weten over relatietherapie of als je een afspraak wilt inplannen. Je kunt mij hiervoor telefonisch bereiken op telefoonnummer 06-44494507 of mij een berichtje sturen via het contactformulier hieronder.

Betreed relatietherapie

Praktijk voor relatietherapie | Anna А. Klijn · Woudrichem NB · 06-44494507

Anna heeft jarenlange ervaring met het geven van relatietherapie in bovengenoemde situaties. Haar theoretisch kader voor relatietherapie is geïnspireerd door Milton Erickson, Relatie-Evaluatie Begeleiding, emotionally focused therapy (EFT), Imagotherapie, systeemtherapie en strategische interventie. 

 

Hoe weet ik of mijn relatietherapeut kwaliteit biedt?

De stap om naar een relatietherapeut te gaan is groot. Deze podcast zorgt ervoor dat je zo weinig mogelijk tijd en zo weinig mogelijk geld kwijt bent aan therapie.

Download

PLAN EEN AFSPRAAK

Praktijk voor relatietherapie | Anna А. Klijn · Woudrichem NB · 06-44494507 · [email protected]

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.