Anna Klijn Consultancy · Woudrichem NB · 06-44494507 ma.-vr. van 9:00 tot 20:00

Overweegt je partner een scheiding?

'Van dreigende scheiding naar herstel'
Heeft je partner een scheiding ter sprake gebracht, maar wil jij de relatie redden? Download deze gratis podcast en leer een eenvoudige eerste stap die je relatie in deze moeilijke tijden de beste kansen kan geven.

Download

Leun je voorover in je relatie?

Overweegt je partner om uit elkaar te gaan, maar wil jij de relatie redden en in gezondheid brengen?

Welkom! Je bent hier terecht gekomen omdat je partner je verteld heeft te willen scheiden. Misschien heeft hij/zij de scheiding zelfs al in gang gezet. Sinds jij geconfronteerd bent met dit nieuws, ervaar je wellicht verschillende emoties: woede, ontkenning, angst en vooral ook verdriet. Misschien doe je nu wel heel hard je best om je partner op andere gedachte te brengen of je neemt juist afstand omdat je hoopt op het beste.

Het moet sowieso een enorm lastige tijd voor je zijn. Ik ben er voor je en ik wil je helpen.

Relatie-Evaluatie Begeleiding is de manier om je verder te helpen, met een schone lei te beginnen na een moeilijk periode. Relatie-Evaluatie Begeleiding is een nieuwe benadering, speciaal ontwikkeld voor koppels waarin één partner een scheiding sterk overweegt en de ander nog niet klaar is om op te geven.

Je verlangen om de relatie te redden wordt in ere gehouden en je krijgt hulp om het beste van jezelf te gebruiken om je relatie nieuw leven in te blazen. Je kan je partner niet veranderen of op andere gedachte brengen, maar je kan hem of haar wel uitnodigen om mee te werken aan Relatie-Evaluatie Begeleiding; niet om direct de relatie te herstellen, maar om te kijken of de basten überhaupt te lijmen zijn.

Deze pagina beschrijft Relatie-Evaluatie Begeleiding voor je partner. Lees dit zelf door en vraag je partner om dit te lezen. Samen met jou hoop ik dat je partner de stap neemt om Relatie-Evaluatie Begeleiding te proberen.

 

Of klik op de button hieronder om de uitgebreide beschrijving over Relatie-Evaluatie Begeleiding te lezen.

Terug naar Relatie-Evaluatie Begeleiding

Van dreigende scheiding naar herstel


Overweegt je partner een scheiding?

Heeft je partner een scheiding ter sprake gebracht, maar wil jij de relatie redden? Download deze gratis podcast en leer een eenvoudige eerste stap die je relatie in deze moeilijke tijden de beste kansen kan geven.

Download

PLAN EEN AFSPRAAK

Praktijk voor relatietherapie | Anna Klijn · Woudrichem NB · 06-44494507 ma.-vr. van 9:00 tot 20:00 [email protected]

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.