Praktijk voor relatietherapie
Anna Asmus Klijn · 06 - 444 94 507

WELKOM

Regelmatig overtuigen we onszelf ervan dat we te veel willen, of dat we onrealistische verwachtingen hebben. Maar ik denk dat ons verlangen gelijk heeft. De connectie en de diepte, waar we op hopen, zijn mogelijk. En ik wil dat jij het vertrouwen in jezelf hebt en ervoor gaat. En niet gaat settelen voor compromissen, een gemiddeld huwelijk, of dat je een bijna-óke relatie accepteert.

Relatietherapeut Anna –źsmus Klijn

Hallo!

Mijn naam is Anna –źsmus Klijn. Ik woon in Noord-Brabant. Ik ben gespecialiseerd opgeleid tot relatietherapeut en ik ben tevens Relatie-Evaluatie¬†Therapeut, en Basis EFT Therapeut (Emotionally Focused Therapy).¬†

Ik ben geboren en getogen in Moskou. Hier leerde ik mijn man kennen. Sinds mijn eenentwintigste woon ik samen met hem in Nederland. Het emigreren naar dit land was een van de spannendste momenten in mijn leven. En daar houd ik het voorlopig bij. In mijn privéleven leid ik een heel rustig en ontspannen bestaan. Mijn gezin staat in mijn leven dan ook centraal. 

Toch heb ik tijdens mijn leven wijze lessen geleerd. Uitstekende leerkrachten, die ik ontmoet heb tijdens mijn opleidingen, zijn van grote invloed geweest op mijn carrière. Zij zijn een goede inspiratiebron geweest voor mijn specialisatie: stellen die op het punt staan uit elkaar te gaan, relaties waarin een affaire speelt en huwelijken waarin de liefde weg is.

Het is voor mij moeilijk om te zien hoe anderen langdurig worstelen met de vraagstukken in hun relatie. Het doet me verdriet te zien dat zij niet weten hoe ze verder kunnen komen. Het raakt me dat ze vast lijken te zitten. Ja, mijn hart is erg pro-relatie. Het doet me dan ook intens verdriet, wanneer ik een stel onnodig uit elkaar zie gaan. Maar ook ik ben realistisch, want soms kun je heel hard vechten en is het toch beter om uit elkaar te gaan.

Het werken met koppels is bijzonder afwisselend. Ik zie stellen die twijfelen; bij elkaar blijven of uit elkaar gaan? Maar ook stellen die er echt alles aan willen doen om hun relatie te herstellen. Omdat ze weten dat er nog wat liefde zit of omdat ze hun gezin niet uit elkaar willen halen. Het werken met deze verschillende koppels, ervoor zorgen dat zij weer de rust en ontspanning krijgen in hun relatie, is waar ik voldoening uit put. En ik hoop dit dan ook de rest van mijn leven te mogen blijven doen.

Close

50% Compleet

OVERWEEGT JE PARTNER EEN SCHEIDING?

Gratis online module

Schrijf je in en leer direct een eenvoudige stap die je relatie in deze moeilijke tijden de beste kansen kan geven.