Van dreigende scheiding naar herstel


Overweegt je partner een scheiding, maar wil jij de relatie redden?

Het maakt niet uit of je al een tijdje weet dat je partner aan de relatie twijfel en overweegt te scheiden, of dat je het pas net te horen hebt gekregen. Er is één belangrijke stap die je kunt zetten om je relatie te redden.

Vul je naam en e-mailadres hieronder in en krijg direct toegang tot deze podcast die jou het handvat heeft om je relatie een kans te geven!

Hallo! 

Ik ben Anna Klijn. Als relatietherapeute steun ik jou tijdens de lastige momenten in je relatie. In mijn werk neem ik niet alleen mijn eigen kennis mee. Мааr maak оок gebruik van recente wetenschappelijke onderzoeken en de kennis van vooruitstrevende psychologen over de hele wereld. Zo biedt ik jou solide en betrouwbare wijsheid en assistentie in deze moeilijke tijd. Want samen hebben we maar één doel: jouw relatie terug op de rails te krijgen en een crisis te overwinnen.

Deze training is ontwikkeld dankzij nieuwe wetenschappelijke data. De data beschrijft waar iedere persoon in een relatie behoefte aan heeft wanneer het woord ‘scheiding’ is gevallen. Door het volgen van deze training krijg jij de tools in handen om je relatie een kans te geven! 

Speciaal voor de partners die nog hoop koesteren voor hun relatie


Gericht op relaties…

- Die op het punt staan beëindigd te worden.
- Waarin een scheiding serieus wordt overwogen.
- Waarin een van de partners een affaire heeft.
- Waarin de liefde weg is.

Nieuwe wetenschapelijke data

30% Van mensen in de afrondende fase van een scheiding staat open voor verzoening,

Koppels die nog geen scheiding in gang hebben gezet, of koppels die alleen nog maar een introductiegesprek met een scheidingsadvocaat hebben gehad, hebben meer hopen op herstel van de relatie.

Herstel van je relatie

De focus in deze training ligt op hoe beide partners pas op de plaats kunnen maken, op adem komen en nieuwsgierig worden naar de mogelijkheden tot herstel.

ONTVANG NU!

Vul je naam en emailadres in en krijg gratis direct toegang.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.