Anna Klijn Consultancy · Woudrichem NB · 06-44494507 ma.-vr. van 9:00 tot 20:00

INDIVIDUELE THERAPIE & THERAPIE VOOR KOPPELS

ANNA KLIJN CONSULTANCY ● WOUDRICHEM NB
06-44494507 ma.-vr. van 9:00 tot 20:00

De relatie van nu staat onder veel meer druk dan we soms denken. Zo veel druk in feite dat koppels soms veronderstellen dat het tijd is om uit elkaar te gaan, terwijl het juist tijd is om aan het werk te gaan.

Overweeg je relatietherapie & zoek je een therapeut die bij je past?


06-44494507 ma.-vr. van 9:00 tot 20:00
[email protected]Bent je gefrustreerd omdat het niet uitmaakt hoe hard je je best doet, de openheid, die jou en je partner in de eerste instantie tot elkaar heeft aangetrokken, lijkt verschrikkelijk moeilijk om terug te krijgen?

Voel je je ongehoord en overbelast in de relatie? Of heb je het gevoel dat zelfs wanneer het leven stilletjes doorgaat, tegelijkertijd, bouwen ontevredenheden zich langzaam diep vanbinnen op?

Of heb je het gevoel dat je partner continu ontevreden met jou lijkt te zijn? Wat je soms in verbijstering brengt, of het gevoel van ondergewaardeerd geeft, of je voelt zich soms zelfs erdoor bedrogen?

Zou het niet fijn zijn als iemand je met een stap-voor-stap proces kan helpen om de connectie met je partner weer mogelijk te maken? Zodat je ontspanning, liefde, verbondenheid & soulmates gevoel terug in je relatie kunt brengen?

In gesprekken met koppels focus ik me liever op de kracht van een persoon dan op de zwakke eigenschappen. Ik focus me op veerkracht en niet op pijn. 

5 Vragen die koppels mij over relatietherapie stellen

 

#1 Hoelang duurt de therapie?

De intentie van de therapie is om binnen een korte periode skills en tools aan jullie over te dragen. Zodat jullie als koppel zelfstandig voorspoed kunnen hebben en mijn aanwezigheid in jullie leven overbodig wordt. Maar therapie is niet een vast stramien, het wordt ook op maat gemaakt.

#2 Hoe vaak vinden de sessies plaats?

Afhankelijk van wat er in de relatie gaande is, wordt er een sessie gepland. Bij crisis spreek ik een koppel het liefst iedere week. Wanneer vragen minder dringend zijn, is één keer in twee weken een prettige interval om te reflecteren op de geleerde materie.

#3 Hoe gaat online therapie in haar werk?

Mijn cliënten vinden het geweldig om online te werken. Op die manier hebt u een mogelijkheid om comfortabel in uw eigen omgeving te ontspannen. Online therapie bevrijdt u van stress, oppas, files en bespaart u tijd.

#4 Wat voor type therapeut ben jij?

Ik laat cliënten zien hoe zij via hun eigen ervaringen en acties het gewenste resultaat kunnen bereiken. In gesprek met mij zijn, is daar een onderdeel van, maar het uiteindelijke doel is dat jullie meer met elkaar in gesprek zijn dan met mij. De reden waarom u naar me toe komt, is om veranderingen in jullie patronen te brengen. Ik ben direct, en vertel wat ik zie. Maar liefde, respect en empathie staan in mijn benadering altijd op de eerste plaats.

#5 Ga je ons vertellen om te scheiden/uit elkaar te gaan?

Nee. Maar de gedachte kan wel in me opkomen. Mijn rol is om trouw te zijn en bij te dragen aan jullie welzijn, en de gezondheid van jullie kinderen, indien jullie ze hebben. Wanneer jullie doel is om de relatie naar het betere plek te transformeren, zal ik jullie helpen om dit te bereiken. Wanneer jullie doel is om als vrienden uit elkaar te gaan, zal ik jullie daarmee helpen.

 


Betreed relatietherapie

06-44494507 ma.-vr. van 9:00 tot 20:00


Sommigen van jullie zijn hier, omdat ze nieuwsgierig zijn naar wat ze nog meer kunnen doen om meer spel, connectie en verbondenheid in de relatie te brengen. En sommigen van jullie zijn hier, omdat ze tot wanhoop gedreven zijn en zich afvragen waarom het gevoel bij één van hen (of allebei) is weggegaan. En hoe het mogelijk is dat een relatie die ooit vol met sensualiteit, diepte, liefde en plezier was, nu een plek is geworden die meer vragen dan antwoorden geeft. Een plek waar je misschien zelfs dagelijks stress, onrust en onzekerheden ervaart vanwege het geschade vertrouwen.

Anna heeft jarenlange ervaring in relatietherapie in bovengenoemde situaties. Haar theoretisch kader voor relatietherapie is geïnspireerd door Milton Erickson, Onderzoek Counseling, Emotionally Focused Therapy (EFT), Imagotherapie, Systeemtherapie en Strategische Interventie. 

 

PLAN EEN AFSPRAAK

Anna Klijn Consultancy · Woudrichem NB · 06-44494507 ma.-vr. van 9:00 tot 20:00 [email protected]

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.