Anna Klijn Consultancy · Woudrichem NB · 06-44494507 ma.-vr. van 9:00 tot 20:00

Onderzoek counseling

Overwegen jij of je echtgenoot om uit elkaar te gaan, maar zijn jullie nog niet helemaal zeker van deze beslissing? Dan zitten jullie in een heel lastige situatie vol twijfel. Wel is er een oplossing voor je zorgen - Onderzoek counseling!

Blijf niet stilstaan en ontdek deze nieuwe wetenschappelijke benadering, die speciaal ontwikkeld is voor stellen die op het punt staan uit elkaar te gaan, koppels die serieus een scheiding overwegen, relaties waar een affaire speelt en huwelijken waar de liefde weg is.

 

Voor wie is onderzoek counseling geschikt?

 

– Voor mensen die een scheiding overwegen, maar nog twijfelen of dit wel het juiste besluit is.
– Voor mensen die eerst nog willen onderzoeken of scheiden de juiste keuze is.
– Voor mensen die hun huwelijk nog een kans willen geven, ondanks het feit dat de partner een scheiding overweegt.

 

 

LOGISTIEK

 

1. Telefonische intakesessie. Iedere partner plant een telefoongesprek van 20 minuten met Anna Klijn. Kosten zijn 55,00 euro pp. Indien allebei de partners instemmen met Onderzoek Counseling, gaan we door naar stap 2.

2. Er volgen 1 tot maximaal 5 sessies waarin met beide partners samen en apart (voornamelijk) gesproken wordt:

– Eerste sessie duurt ongeveer 2 uur: de eerste 35 minuten praat een koppel samen, daarna praat iedere partner zo’n 30-40 minuten apart. We sluiten af met een gesprek van 15-20 minuten samen. Kosten zijn 160,00 euro p uur.
– Ook vervolgsessies duren ongeveer 120 minuten.

Na iedere sessie besluit een koppel of ze de volgende sessie willen inplannen of niet. 

Tijdens het laatste gesprek wordt een besluit genomen en wordt er besloten welk pad het koppel kiest. Indien een koppel besluit om aan de relatie te werken, zal de laatste Onderzoek Counseling sessie zich focussen op de transitie naar relatietherapie – therapie met Anna Klijn of een therapeut naar keuze.

Indien jullie relatie zich op de rand van een break-up bevindt, hoop ik dat je deze ondersteuning in overweging neemt. Het is mogelijk dat jullie met een realistisch plan in handen eindigen om de relatie in gezondheid te brengen. Of het is mogelijk dat jullie eindigen met een besluit om uit elkaar te gaan. Een kans dat je later van dit besluit spijt krijgt, zal dan ook minder aanwezig zijn. Ook vergaar je kennis over jezelf die jou in de toekomstige relatie zal helpen.

Als relatietherapeut ben ik toegewijd om koppels te helpen in alle fases van hun relatie. Wanneer je wilt weten of deze benadering voor jouw relatie gaat werken, neem dan gerust contact met mij op.

 
Let wel, onderzoek counseling is niet geschrikt voor koppels in de volgende situaties :
 

  • Als één partner (of beide) al definitief heeft besloten om te scheiden.
  • Als één partner de ander dwingt om mee te werken aan onderzoek counseling.
  • Bij dreiging van huiselijk geweld.
  • Als een persoon door middel van een onderzoek counseling-sessie zijn of haar besluit om uit elkaar te gaan (of de situatie voorlopig niet veranderen) aan de partner duidelijk wil maken.
  • Beide al 100% zeker weten dat ze voor de relatie willen gaan en via therapie aan de relatie willen werken. Voor relatietherapie ga naar deze pagina >PLAN EEN AFSPRAAK

Anna Klijn Consultancy · Woudrichem NB · 06-44494507 ma.-vr. van 9:00 tot 20:00 [email protected]

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.