Anna Klijn Consultancy · Woudrichem NB · 06-44494507 ma.-vr. van 9:00 tot 20:00

Onderzoek counseling

Blijf niet stilstaan en ontdek deze nieuwe wetenschappelijke benadering, die speciaal ontwikkeld is voor stellen die op het punt staan uit elkaar te gaan, koppels die serieus een scheiding overwegen, relaties waar een affaire speelt en huwelijken waar de liefde weg is.

Voor wie is onderzoek counseling geschikt?

 

– Voor mensen die een scheiding overwegen, maar nog twijfelen of dit wel het juiste besluit is.
– Voor mensen die eerst nog willen onderzoeken of scheiden de juiste keuze is.
– Voor mensen die hun huwelijk nog een kans willen geven, ondanks het feit dat de partner een scheiding overweegt.

Onderzoek counseling is geschikt voor koppels die op het punt staan uit elkaar te gaan, koppels die serieus een scheiding overwegen, relaties waar een affaire speelt en huwelijken waar de liefde weg is.

Over Onderzoek Counseling

Overwegen jij of je echtgenoot om uit elkaar te gaan, maar zijn jullie nog niet helemaal zeker van deze beslissing? Dan zitten jullie in een heel lastige situatie vol twijfel. Er is een oplossing voor je zorgen - Onderzoek counseling!

Onderzoek counseling laat je een pas op de plaats maken, laat je op adem komen en geeft je dus de rust om te kijken naar alle opties met betrekking tot je relatie, zodat je tot een weloverwogen keuze kunt komen. 

Onderzoek counseling is een nieuwe manier om koppels te helpen meer inzicht te krijgen in de volgende stap in hun relatie.  En is gericht op relaties waar een persoon sterk een scheiding overweegt en de ander persoon wil de relatie zo snel mogelijk herstellen en in gezondheid brengen. 

Vooral wanneer één partner een scheiding overweegt en achteroverleunt is het de vraag of traditionele relatietherapie helpt. Het is namelijk voor relatietherapie van belang dat beide partners zeker weten dat ze in de relatie willen blijven en aan de relatie willen werken. Onderzoek counseling is voor koppels bij wie dit niet het geval en is een betere methode om verder te komen. 

Anna Klijn helpt met het beslissen of je de relatie weer in gezondheid wil brengen of dat de scheiding toch de beste optie is. Ook kan een besluit zijn om een time-out te nemen en later te beslissen of het samen de toekomst tegemoet treden of een scheiding wordt. Het doel van onderzoek counseling is om duidelijkheid en zekerheid te krijgen, gebaseerd op wat er in de relatie gebeurd is en wat de reële mogelijkheden in de toekomst zijn. 

Onderzoek counseling is niet ontwikkeld om problemen op te lossen. Nee, het is de bedoeling dat je ontdekt of de problemen op te lossen zijn en of jij aan de oplossingen een kans wil geven. Zowel jij als je partner worden met compassie en respect behandeld, zonder dat er een mening door de therapeut gevormd wordt over de gevoelens van een ieder in de relatie. No bad guys no good guy. 

Ondanks dat je onderzoek counseling als koppel aangaat, zul je de meeste tijd een-op-een gesprekken met Anna Klijn voeren. Waarom? Jij en je partner hebben tijdens de start allebei een andere visie op de relatie. Jullie liggen niet meer op één lijn. Anna Klijn heeft respect voor de redenen om uit elkaar te gaan en zij kijkt – samen met jou en ook met je partner – naar mogelijkheden om de relatie te redden. 

Anna Klijn besteedt onder andere aandacht aan waarom het belangrijk is dat jullie allebei bijdragen aan de oplossing. Alleen zo kun je helder zien wat er nu speelt en wat de mogelijke oplossingen zijn. En je leert er altijd van, want de opgedane kennis kun je altijd in toekomstige relaties gebruiken – of dat nu met deze of een andere partner is. 

Onderzoek counseling wordt verspreid over maximaal 5 sessies van ongeveer 2 uur. 

 

LOGISTIEK

 

1. Telefonische intakesessie. Iedere partner plant een telefoongesprek van 20 minuten met Anna Klijn. Indien allebei de partners instemmen met Onderzoek Counseling, gaan we door naar stap 2. De kosten voor deze intakesessie bedragen: € 55,00 per persoon.

2. Er volgen 1 tot maximaal 5 sessies waarin met beide partners samen en apart (voornamelijk) gesproken wordt:

– Eerste sessie duurt ongeveer 2 uur: de eerste 35 minuten praat een koppel samen, daarna praat iedere partner zo’n 30-40 minuten apart. We sluiten af met een gesprek van 15-20 minuten samen.
– Ook vervolgsessies duren ongeveer 120 minuten.

Na iedere sessie besluit een koppel of ze de volgende sessie willen inplannen of niet. Kosten zijn € 160,00 per uur.

Tijdens het laatste gesprek wordt een besluit genomen en wordt er besloten welk pad het koppel kiest. Indien een koppel besluit om aan de relatie te werken, zal de laatste Onderzoek Counseling sessie zich focussen op de transitie naar relatietherapie – therapie met Anna Klijn of een therapeut naar keuze. Kosten voor relatietherapie zijn € 160,00 per uur.

Indien jullie relatie zich op de rand van een break-up bevindt, hoop ik dat je deze ondersteuning in overweging neemt. Het is mogelijk dat jullie met een realistisch plan in handen eindigen om de relatie in gezondheid te brengen. Of het is mogelijk dat jullie eindigen met een besluit om uit elkaar te gaan. Een kans dat je later van dit besluit spijt krijgt, zal dan ook minder aanwezig zijn. Ook vergaar je kennis over jezelf die jou in de toekomstige relatie zal helpen.

Als relatietherapeut ben ik toegewijd om koppels te helpen in alle fases van hun relatie. Wanneer je wilt weten of deze benadering voor jouw relatie gaat werken, neem dan gerust contact met mij op.

 
Let wel, onderzoek counseling is niet geschrikt voor koppels in de volgende situaties :
 

  • Als één partner (of beide) al definitief heeft besloten om te scheiden.
  • Als één partner de ander dwingt om mee te werken aan onderzoek counseling.
  • Bij dreiging van huiselijk geweld.
  • Als een persoon door middel van een onderzoek counseling-sessie zijn of haar besluit om uit elkaar te gaan (of de situatie voorlopig niet veranderen) aan de partner duidelijk wil maken.
  • Beide al 100% zeker weten dat ze voor de relatie willen gaan en via therapie aan de relatie willen werken. Voor traditionele therapie ga naar deze pagina >BEN JE EEN SCHEIDING AAN HET OVERWEGEN?

7 VRAGEN OM NU AAN JEZELF TE STELLEN

Is het tijd om in je relatie aan het werk te gaan, of is het tijd om naar de alternatieven zoals een scheiding te kijken? Deze 7 vragen zullen je helpen oriënteren.

DIRECT TOEGANG

PLAN EEN AFSPRAAK

Anna Klijn Consultancy · Woudrichem NB · 06-44494507 ma.-vr. van 9:00 tot 20:00 [email protected]

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.