Praktijk voor relatietherapie | Anna Klijn · Woudrichem NB · 06 - 444 94 507

Praktijk voor relatietherapie | Anna Klijn

Relatietherapie

Individuele therapie en therapie voor koppels

 

Voel je je ongehoord en overbelast in de relatie? Of heb je het gevoel dat zelfs wanneer het leven stilletjes doorgaat, tegelijkertijd, bouwen ontevredenheden zich langzaam diep vanbinnen op? 

Of heb je het gevoel dat je partner continu ontevreden met jou lijkt te zijn? Wat je soms in verbijstering brengt, of het gevoel van ondergewaardeerd geeft, of je voelt zich soms zelfs erdoor bedrogen? 

Als je graag meer wilt weten over relatietherapie of als je een afspraak wilt inplannen bel mij gersut op 06-44494507 of stuur een bericht via het contactformulier hieronder.

Hartelijke groet,
- Anna

Relatietherapie is ook mogelijk in de volgende situaties


Voor koppels met gemixte agenda's

Koppels, waarbij één partner sterk een scheiding overweegt en de ander de relatie nog een kans wil geven, doen het niet geweldig in traditionele relatietherapie. Zij hebben een andere methode nodig. Speciaal voor deze situaties (rond 30% van koppels die in therapie gaan) is Relatie-Evaluatie Begeleiding ontworpen.


Ontdek deze nieuwe wetenschappelijke benadering, die speciaal ontwikkeld is voor stellen die op het punt staan uit elkaar te gaan, koppels die serieus een scheiding overwegen, relaties waar een affaire speelt en huwelijken waar het gevoel (liefde) weg is.

Lees over Relatie-Evaluatie Begeleiding

Relatietherapie bij overspel

Een van de eerste vragen die een persoon na het geschade vertrouwen aan zichzelf stelt is: ‘Is mijn relatie het waard om aan het herstel te beginnen?’

Wanneer jij voor jezelf wil ontdekken wat jou in dit proces zou kunnen helpen, let op de volgende twee belangrijke stappen.

Lees verder

Spoedadvies & -coaching

Relatiecrisis management

Wat te doen wanneer je parnter je wil verlaten?


Welke stappen kunnen je in deze crisis helpen? Hier zijn er een paar suggesties:

Lees verder

Online programma's

Van dreigende scheiding naar herstel


Heeft je partner een scheiding ter sprake gebracht? 

Overweegt je partner een scheiding, maar wil jij de relatie redden? Download deze gratis podcast en leer een eenvoudige eerste stap die je relatie in deze moeilijke tijden de beste kansen kan geven.

Download

'Scheiden of blijven' - test


Speelt bij jou de vraag: wel of niet uit elkaar gaan? 

Deze snelle quiz zal je helpen oriënteren

Een besluit om te scheiden of niet is een ingrijpend proces dat met veel verwarring en verdriet gepaard gaat. Maar het heeft ook kolossale consequenties. Daarom wil ik je uitnodigen om vaart te minderen…. omdat dit besluit geen haast vereist.

Download

Contact

Praktijk voor relatietherapie | Anna Klijn · Woudrichem NB · 06-44494507 · [email protected]

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.