Anna Klijn Consultancy · Woudrichem NB · 06-44494507 ma.-vr. van 9:00 tot 20:00

Praktijk voor relatietherapie in de omgeving Gorinchem

Kies een optiee die het beste bij jou en de situatie waar je in zit past

Praktijk voor relatietherapie Anna Klijn in Woudrichem nabij Gorinchem

Over relatietherapie: Sommigen van jullie zijn hier, omdat ze nieuwsgierig zijn naar wat ze kunnen doen om meer spel, connectie en verbondenheid in de relatie te brengen.

En sommigen van jullie zijn hier, omdat ze tot wanhoop gedreven zijn en zich afvragen waarom het gevoel bij één van hen (of allebei) is weggegaan. En hoe het mogelijk is dat een relatie die ooit vol met sensualiteit, diepte, liefde en plezier was, nu een plek is geworden die meer vragen dan antwoorden geeft. Een plek waar je misschien zelfs dagelijks stress, onrust en onzekerheden ervaart vanwege het geschade vertrouwen.  

Voel je je ongehoord en overbelast in de relatie? Of heb je het gevoel dat zelfs wanneer het leven stilletjes doorgaat, tegelijkertijd, bouwen ontevredenheden zich langzaam diep vanbinnen op? 

Of heb je het gevoel dat je partner continu ontevreden met jou lijkt te zijn? Wat je soms in verbijstering brengt, of het gevoel van ondergewaardeerd geeft, of je voelt zich soms zelfs erdoor bedrogen? 

Zou het niet fijn zijn als iemand je met een stap-voor-stap proces kan helpen om de connectie met je partner weer mogelijk te maken? Zodat je ontspanning, liefde, verbondenheid & soulmates gevoel terug in je relatie kunt brengen? 

In gesprekken met koppels focus ik me liever op de kracht van een persoon dan op de zwakke eigenschappen. Ik focus me op veerkracht en niet op pijn. 

 

Hartelijke groet,
- Anna

Relatietherapeut omgeving Gorinchem

Speelt bij jou de vraag: Wel of niet uit elkaar gaan? Deze '7 vragen' - quiz zal je helpen oriënteren.

DOWNLOAD

Voor wie is relatietherapie of relatiecoaching geschikt?

Relatietherapie of relatiecoaching kan goed worden ingezet wanneer je zich herkent in één van de volgende punten:

- De liefde of het gevoel weg is. 
- Door drukke leven ben je gaandeweg uit elkaar gegroeid. 
- Je ervaart steeds meer onderlinge afstand en het lukt je niet om die te overbruggen. 
- Er zijn steeds terugkerende ruzies of juist kille periodes met heel weinig contact. 
- Je voelt zich niet langer gehoord, gezien of begrepen door de ander. 
- Je relatie is meer die van huisgenoten dan van partners. 
- Het seksueel contact is verdwenen of geeft je onvrede. 
- Het onderling vertrouwen is ernstig beschadigd, bijvoorbeeld door een affaire.
- Jullie hebben van alles al geprobeerd.

In het kort over relatietherapie Gorinchem e.o.

Intakegesprek

Tijdens het eerste gesprek (het intakegesprek), waarin jullie de situatie uitgebreid kunnen voorleggen, krijgen jullie een plan van aanpak die jullie kan helpen probleem op te lossen.

Als we na dit eerste gesprek samen het gevoel hebben dat we met elkaar kunnen werken, dan stel ik met jullie vervolgstappen op.

Je kunt mij natuurlijk altijd bereiken als je graag meer wilt weten over relatietherapie of als je een afspraak wilt inplannen. Je kunt mij hiervoor telefonisch bereiken op telefoonnummer 06-44494507 of mij een berichtje sturen via het contactformulier hieronder.

Betreed relatietherapie

Praktijk voor relatietherapie | Anna Klijn · Woudrichem NB · 06-44494507

Anna heeft jarenlange ervaring in relatietherapie in bovengenoemde situaties. Haar theoretisch kader voor relatietherapie is geïnspireerd door Milton Erickson, Relatie-evaluatie begeleiding, Emotionally focused therapy (EFT), Imagotherapie, Systeemtherapie en Strategische interventie. 

 

PLAN EEN AFSPRAAK

Praktijk voor relatietherapie | Anna Klijn · Woudrichem NB · 06-44494507 · [email protected]

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.